ОСТАННІ НОВИНИ

Вʼязням у Львові нелегально постачали наркотики

Наталя Дуляба

|

Троє зловмисників постачали наркотики в одну з виправних колоній у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

За даними слідства, до злочинного угруповання увійшли двоє чоловіків віком 54 і 49 років та 58-річна жінка. Вони у Львові налагодили канал постачання наркотичного засобу «метадон» у заклади виконання покарань та продавали їх засудженим.

Один із ділків якраз відбуває покарання у виправному закладі. Всі троє мали чітко розподілені ролі та обов’язки, «працювали» злагоджено з дотриманням правил конспірації.

Правоохоронці задокументували кілька фактів постачання та збуту наркотиків у виправну колонію.


Під час санкціонованих обшуків виявили та вилучили нарковмісні таблетки, канабіс, засоби для фасування, засоби зв’язку, а також інші речові докази. Усе скерували на експертне дослідження.

Двом учасникам злочинної групи оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів).

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваним, — до десяти років тюрми з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмисникам запобіжні заходи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *