ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили канал постачання наркотиків в’язням

Маркіян Рой

|

У Львові правоохоронці викрили канал постачання наркотиків у місця позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

За даними слідства, у Львові жінка та чоловік організували канал постачання та збуту метадону серед наркозалежних у місця позбавлення волі.

За даними поліції Львівщини, зловмисники – двоє чоловіків віком 54 і 49 років та 58-річна жінка налагодили канал постачання наркотичного засобу «метадон» у заклади виконання покарань та їх збут засудженим.

Зловмисники, один з яких саме відбуває покарання у виправному закладі, мали чітко розподілені ролі та обов’язки, «працювали» злагоджено, з дотриманням правил конспірації.

Для цього вони помістили «товар» всередину тюбика лікарської мазі та склали у коробку разом з продуктами харчування. В подальшому відправили  поштовим відправленням у тюрму під вигаданими анкетними даними. Проте, при перевірці такої посилки, було викрито злочинний план фігурантів.

За наслідками проведених обшуків за місцем проживання підозрюваних виявлено та вилучено заборонені речовини, банківські картки, мобільні телефони, чорнові записи та інші речові докази.

Двом учасникам злочинної групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваним – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *