ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судять адвоката за жорстоке побиття підлітка

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці скерували до суду адвоката, який посеред вулиці у Львові жорстоко побив підлітка. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Йдеться про випадок, який стався цьогоріч у травні біля одного із готельно-навчальних комплексів. Імені адвоката прокурори не називають, але за даними Zaxid.net обвинувачуваного звати Сергій Бучковський, йому 43 роки.

Чоловіка обвинувачують у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю (ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, того дня адвокат почав нецензурно висловлюватись до неповнолітнього, принижуючи його честь та гідність. В подальшому, ігноруючи прохання потерпілого та перехожих припинити конфлікт, чоловік вдарив хлопця в лице та пах, від чого той впав на землю.

«Проте обвинувачений на цьому не зупинився та наніс ще близько 30 ударів кулаком по тілу потерпілого, а також наніс удар ногою в обличчя хлопця. Внаслідок чого неповнолітній отримав легкі тілесні ушкодження», – йдеться у повідомленні.

Водночас журналістам Сергій Бучковський підтвердив, що в нього виник конфлікт із підлітком. Чоловік каже, що є ветераном війни і має посттравматичний стресовий розлад, тож не пам’ятає, як розвивались всі події. Втім за словами адвоката, він із неповнолітнім їхав у тролейбусі, де той почав голосно матюкатись.

Зробивши дитині зауваження, Бучковський нібито вийшов на зупинці, а згодом школяр його наздогнав і схопив за руку. Після цього він й побив підлітка.

Справу правоохоронці вже скерували до суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *