ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті чоловік з ножем напав на прикордонника

Олег Дерев'янко

|

На Закарпатті 61-річний чоловік поранив ножем прикордонника Мукачівського загону, який повернувся з двох бойових ротацій з Донеччини. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Житель села Буштино, 61-річний чоловік, проігнорував вимогу зупинитися на посту та намагався втекти від правоохоронців. Коли його авто заблокували, він зачинився в салоні й почав сперечатися з прикордонниками, називаючи їхні дії незаконними.

Чоловік також створював проблеми іншим учасникам дорожнього руху, блокуючи дорогу та сварячись з водіями та пасажирами інших авто.

Прикордонники намагалися затримати порушника, застосувавши фізичну силу та спецзасоби, але він не виходив з авто та погрожував їм ножем. Чоловік відмовлявся від допомоги медиків та навіть від води, яку пропонували прикордонники, підозрюючи, що вона отруєна.

Після майже трьох годин напруження, прикордонникам, застосувавши фізичну силу та кайданки, все ж таки вдалося затримати агресивного чоловіка.

На затриманого склали адмінпротокол за порушення прикордонного режиму та злісну непокору законним вимогам прикордонників.

Також до Нацполіції направили повідомлення про ймовірну ознаку кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу)

Наразі триває розслідування інциденту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *