ОСТАННІ НОВИНИ

Харків’янин купив «любов» у жінки з інвалідністю з Львівщини, щоб виїхати за кордон

Олег Дерев'янко

|

Під час перевірки документів у пункті пропуску «Шегині» прикордонники Львівського загону викрили два псевдоподружжя. Харків’янин планував виїхати за кордон за допомогою жінки з інвалідністю, видаючи її за свою дружину. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

«Любов» «дружини» чоловік придбав у її мами за 40 тисяч гривень. Кошти 33-річний молодик відразу перерахував на карту «тещі». Жінка з донькою теж поділились грошима, однак, не порівно. Доньці з усієї суми дала лише понад 10 тис. гривень.

Сам чоловік у розмові спочатку запевняв, що зустрів майбутню «дружину» під час відпустки у м. Мукачево і покохав під час розпивання оковитої з першого погляду.

Його ж «дружина», 33-річна уродженка Львівщини, вирішила не обманювати та розповіла, що майбутнього «чоловіка» з мамою звів її знайомий. Мама ж після розмови з ним сказала доньці виходити заміж.

Іншу «пару» – 52-річного жителя Сумщини та його односелиця з інвалідністю – також затримали на цьому ж пункті пропуску. «Подружжя» зареєструвало шлюб лише місяць тому і їхало до знайомого у Польщу, нібито за позикою.

Після викриття псевдоподружжя прикордонники повідомили про події правоохоронним органам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *