ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських ЦНАПах свої дані оновили 40 тисяч військовозобов’язаних

Маркіян Рой

|

Львівські Центри надання адміністративних послуг два місяці приймали охочих оновити свої військово-облікові дані. За цей час фахівці допомогли оновити дані понад 40 тисячам осіб. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«Як тільки виникла можливість подавати документи через ЦНАП, ми одразу почали приймати їх. І протягом цих 60 днів до ЦНАПів Львівської громади прийшло понад 40 тисяч людей, які змогли оновити дані і отримати про це документ», повідомила Валентина Бартошик, директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

За її словами станом на 17 липня, в ЦНАПах відсутня можливість вносити дані.

«Наразі ми чекаємо відповідних подальших роз’яснень від Міністерства оборони для того, щоб розуміти, як нам діяти далі. Тому на сьогодні військовозобов’язані і призовники мають можливість скористатися мобільним застосунком Резерв+, або звернутися в центри комплектування», – додала Валентина Бартошик

Зокрема, зараз свої військово-облікові дані можна оновити за допомогою мобільного застосунку «Резерв+» та у територіальних центрах комплектування.

З 17 липня закінчується 60-денний термін, який військовозобов’язаним українцям давали на оновлення даних. Якщо людина не оновила дані вчасно, то може отримати штраф – від 17 000 до 25 000 гривень. Людину також можуть обмежити у праві керування автівкою та заблокувати рахунок – через суд, якщо штраф не буде сплачений вчасно.

Раніше Львівський портал публікував про повістки поштою і штрафи. Що чекає на військовозобов’язаних після 16 липня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *