ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни поранили вісьмох мешканців Херсонщини

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 16 липня, російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру Херсонщини й поранили вісьмох людей. Про це Львівському порталу повідомили у Національній поліції.

Ворожі війська гатили з артилерії, мінометів, танка, застосовували безпілотники та авіацію. Від комбінованих обстрілів потерпали Херсон, Антонівка, Токарівка, Садове, Комишани, Станіслав, Берислав, Бургунка, Михайлівка, Томарине, Золота Балка та Тягинка.

Внаслідок російських атак пошкоджено 19 приватних та сім багатоповерхових будинків, дитячий садочок, два автомобілі та два ангари.

Вдень окупанти відкрили артилерійський вогонь по мікрорайону «Шуменський», там пошкоджено дитячий садочок та шість багатоповерхових будинків, обстріл спровокував пожежі. Постраждали двоє людей: 84-річний чоловік отруївся продуктами горіння, а 70-річна жінка дістала вибухову та черепно-мозкову травми і гематоми.

Також російські війська завдали ракетного удару по прибережній зоні Корабельного району. Внаслідок потужного вибуху пошкоджено багатоповерховий та шість приватних будинків, а також два ангарні приміщення на території недіючого підприємства.

Приватний сектор Корабельного району російські військові обстрілювали і з артилерії, снарядами пошкоджено щонайменше п’ять житлових будинків.

У вечірній час війська РФ скинули вибухівку з безпілотника на приватний сектор у Дніпровському районі. Вибухову та черепно-мозкову травми, контузію й вогнепальні поранення отримав 70-річний чоловік, також пошкоджено приватний будинок.

У мікрорайоні «Корабел» внаслідок артилерійського обстрілу поранено 67-річного чоловіка, йому діагностували вибухову травму й уламкове поранення ноги.

Противник дронами атакував бригаду ремонтників газового обладнання у Антонівці, що поблизу Херсона. Поранення 54-річний та 55-річний працівники, в обох – вибухові травми та уламкові поранення різних частин тіла. Того ж дня в результаті скидання боєприпасів із БпЛА було пошкоджено автомобіль та постраждали двоє жителів селища віком 44 та 54 роки, в обох мінно-вибухові травми і контузії.

На місцях влучань працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів окупантів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *