ОСТАННІ НОВИНИ

Наталія Мисак очолила управління просторового розвитку ЛМР

Маркіян Рой

|

Новою керівницею управління просторового планування департаменту архітектури та просторового розвитку Львівської міської ради стала Наталія Мисак. Про це Львівському порталу повідомили в пресслжубі Львівської міської ради.

Наталія Мисак планує розвивати соціальну архітектуру та планування, зважаючи на сучасні виклики війни.

«Просторове планування відображає цінності міської спільноти. Для цього необхідно, щоб планувальний процес був максимально інклюзивним: як у контексті врахування потреб найбільш вразливих груп населення безпосередньо спеціалістами, так і залучення усіх зацікавлених сторін до цього процесу», – заявила очільниця управління.

Довідково

Наталія Мисак – архітекторка, дослідниця, кандидатка наук з історії та теорії архітектури. Закінчила магістратуру (2011) та аспірантуру (2017) у інституті архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка». В межах дисертаційного дослідження стажувалася у Віденському технічному університеті (2013), Університеті Мальме (2016), проводила пост-докторське дослідження у Вищій технічній школі Цюріха (2023).

Займалась проєктуванням громадських просторів у Львові. Працювала дослідницею в Центрі міської історії у Львові (2017-2020) та архітекторкою у бюро «Дроздов та партнери» у Харкові (2020-2021). Є учасницею кількох міжнародних ініціатив та експерткою від України Премії Європейського Союзу в галузі сучасної архітектури Міс Ван дер Рое (з 2018 року).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *