ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті загинув командир взводу штурмовиків зі Львова Богдан Грицків

Наталя Дуляба

|

На війні з російськими окупантами загинув 35-річний командир взводу штурмовиків Богдан Грицків. Про це Львівському порталу повідомили у «Львівводоканалі».

Життя Богдана Грицківа обірвалось 10 липня під час виконання бойового завдання поблизу Чугуєва Харківської області. Він був командиром взводу штурмовиків, мав позивний Паух.

Мобілізований до лав ЗСУ у березні цьогоріч. До цього 12 років поспіль працював на ЛМКП «Львівводоканал». Кар’єрний шлях пройшов від водія до провідного інженера відділу ремонтно-будівельних робіт і благоустрою.

«Богдан Грицків зарекомендував себе як відповідальний фахівець, грамотний, людяний, працелюбний, компанійський, на нього можна було покластись. Висловлюємо співчуття родині та близьким. Пам’ятаємо його усмішку, його добросовісне ставлення до роботи. Дякуємо за жертву та подвиг», – наголошують на підприємстві.

Деталі про чин похорону обіцяють повідомити додатково.

Біографічна довідка:

Богдан Грицків (29.04.1989 – 10.07.2024) долучився до лав ЗСУ у березні 2024 року. Воював на Харківському напрямку. Як командир взводу штурмовиків тричі успішно виводив військових на штурм. Мав вищу економічну освіту.

У захисника залишились двоє малолітніх дітей, дружина, мати і велика родина.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *