ОСТАННІ НОВИНИ

Через негоду 141 населений пункт на Львівщині залишився без світла

Наталя Дуляба

|

Станом на ранок середи, 17 липня, негода знеструмила 141 населений пункт на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі «Львівобленерго».

Так, станом на 07:00 без електрики залишились 51 населений пункт повністю та 90 частково у різних районах Львівської області:

  • Західному РЕМ (Городоцька, Жовківська, Яворівська частина);
  • Центральному РЕМ (Пустомитівська, Перемишлянська част.);
  • Карпатському РЕМ (Старосамбірська, Самбірська част.);
  • Північному РЕМ (Червоноградсько-Сокальська част.);
  • Південному РЕМ (Стрийська част.);
  • ЛМЕМ ( Жовківська, Пустомитівська част.).

Відновлюють електропостачання 36 аварійних бригад у складі 154 працівників, задіяли 54 одиниць техніки.

Водночас синоптики прогнозують, що сьогодні впродовж дня на Львівщині місцями слід чекати грози, град, шквали до 15-20 м/с.

Енергетики закликають дотримуватись правил безпеки: якщо ви побачили пошкодження електромереж, не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів — можна отримати смертельний удар електрострумом.

Відходити з небезпечної зони потрібно «гусячим кроком»: зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками.

Організуйте охорону місця обриву проводу, щоб туди ніхто не потрапив, до приїзду оперативно-виїзної бригади «Львівобленерго».

Якщо ви побачили пошкоджені електромережі, одразу повідомте про ситуацію за номерами: 0-800-30-15-68 (цілодобово, безкоштовно) або на інші номери кол-центру: 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68.

Залишити повідомлення також можна у чат-ботах «Львівобленерго» у Вайбері або Телеграмі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *