ОСТАННІ НОВИНИ

З початку липня водії пошкодили чотири світлофорні об’єкти у Львові

Андрій Котенський

|

У Львові з початку липня водії пошкодили 4 світлофорні об’єкти, які обслуговує ЛКП «Львівавтодор». Це світлофори на вул. Шевченка – вул. Ярослава Мудрого – вул. Пстрака, на просп. Івана Павла ІІ – вул. Демнянській, на вул. Виговського,100 та на вул. Сахарова – вул. Княгині Ольги. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За даними відомства, роботу пошкоджених світлофорів було оперативно відновлено.

«Випадок на вул. Сахарова – вул. Княгині Ольги стався цими вихідними, а саме у ніч на 14 липня. Близько дванадцятої години ночі невідомий водій збив трамвайний світлофор і покинув місце ДТП. Вранці 15 липня на місце прибули працівники нашої ремонтної бригади. Після здійснення монтажу збитого світлофорного обладнання та стійки, на якій воно кріпиться, а також ремонту обірваного кабелю живлення, близько 15:00 год. роботу світлофора було відновлено. Із цього приводу ми вже звернулися у правоохоронні органи, щоб знайти водія, який пошкодив світлофор та завдав збитків підприємству на понад 30 тис. грн», – зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Додамо, із початку 2024 року внаслідок ДТП пошкоджено 14 світлофорних об’єктів, що перебувають на обслуговуванні ЛКП «Львівавтодор». Загалом по всіх об’єктах збитки сягають сотень тисяч гривень. У разі, якщо поліція встановить винуватця ДТП, збитки покриваються за рахунок страхового відшкодування. Якщо його не вистачає – стягнення з водія відбуваються вже в судовому порядку.

До слова, ЛКП «Львівавтодор» обслуговує 170 світлофорних об’єктів, а це понад 2 100 світлофорів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *