ОСТАННІ НОВИНИ

Військового з Дрогобича нагородили орденом «За мужність»

Наталя Дуляба

|

Дрогобичанина Руслана Кардаша відзначили почесним орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Про це Львівському порталу повідомили у Дрогобицькій міськраді.

39-річний Руслан Кардаш – працівник комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго». Із лютого 2023 року він став на захист України від російських окупантів і воює у складі 10 бригади 8 окремого гірсько-штурмового батальйону.

Цьогоріч 13 березня відповідно до указу президента України Руслана Кардаша нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Цією державною нагородою відзначають військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та інших за виявлену мужність та героїзм.

При цьому це вже не перша нагорода, якою захисника відзначили за час служби. 13 жовтня 2023 року Руслан Кардаш отримав Нагрудний знак «Золотий хрест» – одну з відзнак Головнокомандувача ЗСУ. Її вручають особам рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою.

«Пишаємось нашим захисником, дякуємо йому за сміливість та стійкість у протистоянні ворогу», – кажуть у мерії Дрогобича.

Додамо, що Руслан Кардаш народився 20 липня 1984 року у Дрогобичі. Закінчив місцеву школу №16. Із 2004 року працює інженером з охорони праці на комунальному підприємстві «Дрогобичтеплоенерго».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Дрогобицька міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *