ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали автошахрая

Наталя Дуляба

|

У Львові затримали 27-річного афериста, який на «ремонті» автомобілів ошукав людей майже на 0,5 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

За даними слідства, 27-річний львівʼян ошукав 15 автовласників. Встановлено, що він позиціонував себе як автомеханік та постачальник запчастин і нібито спеціалізувався на ремонті автоматичних коробок передач.

Клієнти привозили свої несправні автомобілі, а «майстер» проводив діагностику, підтверджував, що агрегати дійсно несправні, після чого пропонував замовникам доставити запчастини або ж нові коробки передач, провести їхній ремонт чи замінити.

Власники автомобілів передавали зловмиснику передоплати за запчастини та роботу, які той привласнював та витрачав на власні потреби.

Таким чином шахрай ошукав 15 власників автомобілів Kia, Audi, Peugeot, Chery, Volkswagen, Renault, Ford, Mitsubishi, Mercedes-Benz та інших. Загальна сума завданих збитків становить майже 480 тисяч гривень.

Правоохоронці оголосили «автомеханіку» підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.190 ККУ (шахрайство).

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному, — до трьох років позбавлення волі,

Розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *