ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин відзначив столітній ювілей

Олег Дерев'янко

|

Нещодавно свій столітній ювілей відзначив львів’янин Іван Вахняк. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Ювіляр отримав від міста матеріальну допомогу у сумі 10 тисяч гривень, пам’ятну монету та вітальний лист.

«Життя пана Івана тісно пов’язане з Львівським національним університетом природокористування. Там він закінчив факультет механізації сільського господарства, після якого певний час працював начальником технічного відділу авторемонтного заводу. Згодом повернувся до університету – уже викладачем, і пропрацював там майже 40 років», – розповіли в управлінні соціального захисту Львівської міської ради.

Загалом за перше півріччя 2024 року свої 100 та більше років уже відсвяткували 27 мешканців Львівської громади. Традиційно тим довгожителям, які відзначають сто років, на день народження з бюджету надають одноразову матеріальну допомогу у сумі 10 тисяч гривень, пам’ятну монету та вітальний лист від імені міського голови. Усім же, хто святкує 101 та більше років, – 10 тисяч гривень.

У 2024 році на виплати одноразової допомоги для львів’ян-довгожителів у міському бюджеті передбачили 680 тисяч гривень.

Нагадаємо, у червні п’ятеро львів’ян-довгожителів відсвяткували свої сто та більше років

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *