ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створили 20-метровий стінопис біля дитячого майданчика

Олег Дерев'янко

|

У Львові майже тиждень відомі митці зі США, Великої Британії, Литви та України на 20-метровій стіні малювали сім різних малюнків, які у підсумку склали одне велике панно. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Серед митців були Джуді Тувалетстіва та Джефф Вудбері зі США, Філіп Ґрізвуд з Великої Британії, Єва Воронецькіте з Литви, Ірина Водолажченко та Маша Шанго з України, а також Рей Барткус, який представляв Литву та США. Кожен художник малював свою частину у власному стилі, але в підсумку всі малюнки об’єдналися в єдине «Дерево життя».

«Коли ми шукати місце для стінопису, дійшли на думці, що найкращим місцем для нього буде громадський простір з насиченим та активним життям. Тут і дитячий майданчик, і спортивна зона. Поєднання спортивного, дитячого і мистецького об’єктів створюють цілісну екосистему для розвитку та розширення світогляду. Дякуємо литовським колегам за таку гарну ініціативу і вже плануємо подальшу співпрацю», – зазначив в.о начальника управління культури Львівської міської ради Олексій Тарабан.

Новий стінопис можна побачити на вул. Чорноморській, 12, на території дитячого майданчика.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *