ОСТАННІ НОВИНИ

Навпроти Личаківського військового кладовища облаштують нову зупинку

Олег Дерев'янко

|

У Львові на вул. Мечникова, навпроти Личаківського військового цвинтаря, облаштують нову зупинку громадського транспорту для зручності відвідувачів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

«Існуюча найближча зупинка до поля почесних поховань №86-А, де поховані герої українсько-російської війни, розташована біля центрального входу на Личаківський цвинтар. Зараз людям, які приїжджають на могили захисників, потрібно подолати ще близько 200 м від найближчої існуючої зупинки. Адже вона розташована далі по вулиці Мечникова – біля центрального входу в музей “Личаківськиий цвинтар”», – зазначили в управлінні безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР.

Крім того, зупинка буде адаптована для потреб маломобільних груп людей: матиме платформу на одному рівні з низькопідлоговим транспортом, тактильну плитку та понижені бордюри. Поряд із зупинкою облаштують новий пішохідний перехід.

За даними Личаківської районної адміністрації, роботи розпочнуться після погодження патрульною поліцією схеми організації дорожнього руху і мають бути виконані до жовтня 2024 року. Також буде облаштована нова зупинка на протилежній стороні вулиці в комплексі будівництва Меморіалу Героїв України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *