ОСТАННІ НОВИНИ

Четверо військових намагались втекти за кордон: одного застрелили, – ДБР

Наталя Дуляба

|

На Одещині четверо військовослужбовців втекли з навчальної частини й намагались нелегально перетнути державний кордон. Один із них напав на прикордонника, проти втікача застосували зброю. Про це Львівському порталу повідомили у Держбюро розслідувань.

За даними слідства, 14 липня у Захарівському районі Одеської області четверо військовослужбовців втекли з навчальної частини та намагались пішки перейти до Республіки Молдова. Для того, аби під’їхати до кордону, вони найняли таксі.

Під час спроби переходу кордону прикордонники помітили втікачів та затримали їх. Один із них напав на прикордонника, намагаючись втекти.

«У відповідь прикордонник застосував табельну зброю та застрелив нападника», – йдеться у повідомленні.

За фактом загибелі військовослужбовця, який намагався нелегально перетнути україно-молдовський кордон, відкрили кримінальне провадження. Попередня кваліфікація – ч. 3 ст. 365 ККУ (перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу, які спричинили тяжкі наслідки).

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *