ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський відреагував на замах на Трампа

Олег Дерев'янко

|

Президент Володимир Зеленський відреагував на стрілянину під час мітингу кандидата у президенти США Дональда Трампа та побажав швидкого одужання. Про це він повідомив у соцмережі Х.

«Я з жахом дізнався про стрілянину в колишнього президента США Дональда Трампа на його мітингу в Пенсільванії. Таке насильство не має жодного виправдання і не має місця ніде у світі. Насильство ніколи не повинно перемагати», – написав Зеленський.

Він додав, що був радий дізнатися, що Трамп уже в безпеці. Зеленський побажав йому швидкого одужання, а також висловив співчуття близьким загиблого учасника мітингу, вбитого стрільцем.

Нагадаємо, що Дональда Трампа поранили у вухо під час передвиборчого мітингу в Батлері, штат Пенсільванія.

Приблизно через п’ять хвилин після початку передвиборчої промови Трампа на мітингу пролунали постріли. Секретна служба накинулася на нього і накрила його, перш ніж його забрали зі сцени.

Стрілець загинув, один учасник мітингу вбитий і ще двоє глядачів отримали поранення. Правоохоронці повідомили, що попередньо встановили особу підозрюваного в стрільбі, але не готові зробити це публічно.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *