ОСТАННІ НОВИНИ

На Тернопільщині перекинувся автобус з паломниками

Олег Дерев'янко

|

У неділю, 14 липня, у Тернопільській області автобус з паломниками потрапив у ДТП, внаслідок чого до медиків за допомогою звернулися 19 людей. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Тернопільської області.

Аварія сталася 14 липня, близько о 08:00 на автодорозі поблизу села Раковець Золотниківської громади Тернопільського району.

Тут водій автобуса не впорався з керуванням та зʼїхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся.

У автобусі перебувала 41 людина, які їхали на Всеукраїнську прощу у Зарваницю. Наразі до лікарні з травмами доправили двох пасажирів, але кількість потерпілих осіб встановлюється.

Директор Теребовлянської лікарні Богдан Куліковський, куди доставляють постраждалих, розповів «Суспільному», що до медиків за допомогою звернулися 19 людей, з них п’ятьох – госпіталізували.

«Станом на 11:25 до нас за допомогою звернулися 19 людей. З них 5 ми госпіталізували, решта ж може проходити лікування за місцем проживання. У більшості травмованих – переломи, зокрема ребер, кінцівок. Стан середньої важкості. Серед пасажирів була й дитина, це дівчинка 2011 року народження, яку ми перенаправили до Тернополя. Наразі ми сортуємо пацієнтів і надаємо їм усю необхідну допомогу», – зазначив він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *