ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські лікарі виходили дівчинку, яка народилася вагою 800 грамів

Олег Дерев'янко

|

Медики Львівського обласного перинатального центру успішно виходили дівчинку, яка народилася із вагою 800 грамів на 30 тижні вагітності. Про це Львівському порталу повідомили у медзакладі.

Після реанімаційних заходів Вікторію з дотриманням теплового ланцюжка, забезпечуючи апаратну вентиляцію легень, перевели у відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених. Тут дитина отримала всю необхідну терапію.

На 24 добу маленьку пацієнтку перевели у відділення постінтенсивного догляду новонароджених та виходжування недоношених дітей. Респіраторна підтримка стану дитини продовжувалася за допомогою високопотокових канюль.

За час перебування у відділеннях Центру дитину консультували суміжні спеціалісти, а також проводилися всі необхідні обстеження: нейросонографія, ехокардіографія, УЗД органів черевної порожнини та нирок. Банк грудного молока забезпечував необхідне харчування, поки в мами не з’явилося власне молоко.

На 52 добу життя дівчинку перевели на спільне перебування з мамою, а на 70 добу в задовільному стані, з масою тіла 2030 грамів і зростом 41 см – успішно виписали додому.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *