ОСТАННІ НОВИНИ

Буданов впевнений, що росіяни знову наступатимуть з півночі

Маркіян Рой

|

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов впевнений, що у найближчі місяці Росія спробує атакувати територію України з півночі. Про це Буданов розповів в інтерв’ю NV. 

«Розумієте, це така для мене трохи анекдотична ситуація. Бо коли всі два роки кричали, що зараз із півночі буде атака, ми всім казали, що цього не буде. Нічого не було. У той момент, коли ми сказали, що зараз буде атака з півночі, всі одразу — а може, не буде? Буде! Вона вже триває», – заявив Буданов.

Буданов це сказав, за словами журналістів, «акцентовано й твердо», але не уточнив, йдеться про Сумський чи Чернігівський напрямок.

«Якщо я почну відповідати на це запитання, ми з вами ще спровокуємо паніку. Скажімо так: проблеми є, вони мають тенденцію до загострення. Катастрофи нема, але не побачити проблем не вийде. Я вже казав комусь із західної преси: хороших новин у мене в цьому році багато не буде, на жаль», – заявив очільник ГУР.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *