ОСТАННІ НОВИНИ

У цій війні ми не можемо говорити про успіх, – Зеленський

Олег Дерев'янко

|

Президент Володимир Зеленський заявив, що на сьогодні успіхом для України він вважає якнайшвидше отримання більшої кількості систем протиповітряної оборони. Про це він сказав на пресконференції з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом перед засіданням Ради Україна-НАТО у Вашингтоні, повідомляє Європейська правда.

Зеленського запитали, чи не сприймає він як розчарування рішення саміту НАТО.

«Ми дуже близькі до цілі. Наступним кроком буде запрошення до НАТО, а потім і членство», – сказав він.

Однак, сказав Зеленський, сьогодні, коли триває війна, важко говорити про успіх. А справжнім успіхом, за його словами, є перемога у війні, оскільки у разі поразки України війна прийде до НАТО.

Президент згадав про останню масовану ракетну атаку Росії по Україні і заявив, що успіхом буде прибуття більше систем ППО в Україну.

«Ми бачимо успіх сьогодні в тому, що більше систем прибудуть в Україну якомога швидше. Ми очікуємо сильних кроків від сильних людей … Успіхом буде Україна в НАТО», – сказав він, зазначивши, що Україна має сильних людей, сильну армію, яка стільки часу протистоїть путіну.

Нагадаємо, рішення саміту НАТО проголосило, що повноцінне членство України стало незворотним.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *