ОСТАННІ НОВИНИ

Канада анонсувала новий пакет військової допомоги Україні на 500 мільйонів доларів

Ольга Денисяка

|

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив про додатковий пакет військової підтримки для України в обсязі 500 мільйонів канадських доларів. Про це повідомили в Офісі президента.

Під час зустрічі на полях саміту НАТО у Вашингтоні очільник уряду Канади анонсував новий, додатковий пакет військової підтримки для України в обсязі 500 мільйонів канадських доларів.

Також Трюдо наголосив, що його країна готова надати необхідну медичну підтримку постраждалим унаслідок російського удару по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві,

Разом з президентом Зеленським вони обговорили оборонні потреби України та скоординували співпрацю в межах коаліції винищувачів.

Зазначимо, що з 9 до 11 липня у Вашингтоні триватиме саміт НАТО.

У виступі на відкритті саміту НАТО президент США Джо Байден заявив, що зупинити путінську агресію – це задача, яка під силу українській армії.

Очільники п’яти країн вже зобов’язалися надати Україні додаткові засоби протиповітряної оборони, загалом партнери пообіцяли виділити понад 1 млрд дол. на підтримку ППО України, нові системи ППО та «сотні додаткових перехоплювачів впродовж наступного року».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *