ОСТАННІ НОВИНИ

Україна зможе зупинити Путіна, – Байден

Маркіян Рой

|

Президент США Джо Байден вважає, що зупинити путінську агресію – це задача, яка під силу українській армії. Про це він заявив у виступі на відкритті саміту НАТО у Вашингтоні, повідомляє Європейська правда.

Байден наголосив, що Північноатлантичний альянс «зараз сильніший ніж будь-коли», нагадавши також про вступ до НАТО Фінляндії та Швеції, а також про значне посилення так званого «східного флангу НАТО». Поза тим, збільшення армії США та союзників на східному кордоні Альянсу не є достатнім, щоби зупинити агресивні дії Кремля, вважає він.

«Путін не хоче нічого меншого ніш повне підкорення України. Він хоче покласти край українській демократії, зруйнувати українську культуру і стерти Україну з карти світу. І ми знаємо, що Путін не зупиниться в Україні», – пояснив президент США, після чого додав, що переконаний в неуспіху російського лідера.

«Не сумнівайтеся: Україна може зупинити Путіна – і вона це зробить», – заявив Байден.

За його словами, сили оборони України зможуть досягнути цього результату «разом з нашою колективною підтримкою», яку вони вже мають.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *