ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові керівники п’яти басейнів не дозволили провести перевірку води

Маркіян Рой

|

У басейнах Львова вчетверте провели перевірку води. Фахівці відібрали п’ять проб у різних закладах міста, у яких не виявили перевищення показників. Водночас три заклади не допустили лаборантів для проведення обстеження – аквапарк «Пляж», «Дельфін» та Sport Life, який має у Львові три комплекси з басейнами. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Загалом 2 липня експерти відібрали п’ять проб води — у басейнах Палацу спорту «Динамо», фітнес-комплексу «Uniforce», оздоровчого центру «Три стихії» (басейни 25 м та 50 м), а також у басейні закритого типу Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України (СКА).

Досліджували воду за 11 показниками: водневий показник pH, залізо, азот амонійний та аміак, нітрати, нітрити, хлориди, загальна твердість, сухий залишок, залишковий хлор, запах та температура. У відібраних пробах перевищень граничнодопустимих концентрацій не виявили.

Водночас міськрада повідомляє, що адміністрації спорткомплексів Sport Life, «Дельфін» та аквапарку «Пляж» не допустили лаборантів у басейн провести перевірку. Це вже не вперше, адже такі дослідження в місті проводять кожні два тижні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *