ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові квартирний злодій зламав ногу, втікаючи від поліції

Наталя Дуляба

|

У Львові правоохоронці на «гарячому» спіймали двох квартирних злодіїв, один із них, намагаючись утекти, ще й зламав собі ногу. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

Випадок стався у ніч на неділю, 7 липня, орієнтовно о 03:00 на вул. Ярославенка. Тут двоє невідомих проникли у квартиру на третьому поверсі і збирались її пограбувати. Очевидицею стала жінка, яка й викликала правоохоронців.

Побачивши на місці автомобілі правоохоронців, один із зловмисників вистрибнув з балкону та впав, зламавши собі  ногу, а його спільник залишився у помешканні. Зрештою їх обох негайно затримали.

Особи спійманих встановлені – ними виявились жителі Івано-Франківська віком 43 та 45 років. Поліцейські вилучили у них гроші, які ті встигли поцупити у квартирі.

Зловмисникам оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 – ч.4 ст.185 (замах на крадіжку) ККУ. Їм загрожує від п’яти до восьми років тюрми.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *