ОСТАННІ НОВИНИ

Олександра Губицька: «Ділянку зі школою у Брюховичах просто вкрали і нікого не покарали»

Олександра Губицька

|

Співзасновниця незалежного антикорупційного центру NGL.media Олександра Губицька про те, як в громади Львова вкрали майже 3.5 га землі із недобудованою школою у Брюховичах, і досі не можуть знайти винних:

Запорізькі забудовники ніяк не можуть відмовитись від 3,5 га в Брюховичах, які віддали безкоштовно під реабілітаційний центр, і пхнуть свою смердючу джинсу у львівські медіа.

Наразі ніяких пропозицій робочої групи нема. Крапка. Фраза про те, що група засідала 10 місяців – це просто смішно, бо таких засідань було три чи чотири.

Марк Марченко ще на самому початку розповідав байки, що житла не буде, нібито будуть апартаменти. То таки планували житло? Брехуни.

Розвивати термальні джерела будете? – Ні, бо дорого, кажуть запорізькі «інвестори».

Зменшити кількість «апартаментів”»? – Ні, нам не вигідно.

Повернути ділянку громаді? – Ні, у нас же є всі дозволи.

Розробити детальний план з урахуванням інтересів сусідів і змінити МУО на готель? – Ні, бо ж не тільки готель хочемо, а «приміщення тимчасового проживання», тобто ті ж апартаменти, чи не так? Як контролюватимуть то тимчасове проживання?

Покажіть, на яких підставах ви взагалі на цій ділянці, бо вона ж виділена «асоціації інвалідів захисників вітчизни» – ось на тридцяте нагадування вам угода, але без найцікавішого, – додатків до неї, де написано, скільки відвалять тим захисникам, яких ніхто і ніколи не бачив.

Від міської ради чуємо тільки одне – не ми ж винні. Ок, не ви винні, але ви об’єднались із цією громадою і тепер нею керуєте. І відповідаєте за те, що там відбувається.

Депутати смиренно кивають головами.

Що робить прокуратура? Ніби бігає по судах, але таке враження, що або всі суди сліпі, або прокуратура відверто зливає справу.

Ділянку просто вкрали. Нікого не посадили, нікого не покарали. І тепер, на мою думку, все йде до прийняття цієї крадіжки.

Нагадати вам два базари, які рейдернули у Львова, і подальшу мирову від депутатів і Садового? А що з кримінальним провадженням? Скільки взяли в прокуратурі і поліції, щоб ніхто не сів?

Не подавились. І зараз не подавляться.

Вибачте за емоції».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *