ОСТАННІ НОВИНИ

На переході у Львові авто на смерть збило пластуна Ореста Паславського

Наталя Дуляба

|

У Львові автомобіль збив на пішохідному переході пластуна Ореста Паславського. Чоловік не вижив. Про це Львівському порталу повідомили у Морському пластуванні.

«Невимовний біль та шок. Пізно ввечері в центрі Львова на пішохідному переході під колесами авто загинув Орест Паславський. Активний пластун, чорноморець, капітан десятків таборів та акцій, професійний інструктор із вітрильництва, найкращий друг для нас усіх. Важко сприйняти таку раптову втрату. Найщиріші співчуття родині», – вказано у повідомленні.

За даними Нацполіції Львівщини, аварія сталась у ніч на понеділок, 8 липня, о 00:45 на просп. Чорновола.

Тут водій автомобіля «Дачія Логан», 22-річний львів’янин, збив 37-річного пішохода, теж мешканця Львова. На фото правоохоронців видно, що ДТП відбулась у межах пішохідного переходу.

Внаслідок наїзду Орест Паславський отримав травми, від яких помер дорогою до лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років тюрми з позбавленням водійських прав терміном до трьох років або без такого.

Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *