ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті загинув велосипедист зі Львівщини Андрій Куценко

Наталя Дуляба

|

На війні з російськими окупантами загинув 35-річний велогонщик, багаторазовий чемпіон України Андрій Куценко. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі.

Життя Андрія Куценка обірвалось 3 липня. Останній бій він прийняв у складі 47 окремої механізованої бригади «Маґура» Збройних Сил України.

Сам військовий був із Жовкви, але певний час жив зі сім’єю в Італії. Із початком повномасштабного вторгнення РФ повернувся з-за кордону і добровольцем став на захист України. Більше двох років воював на різних напрямках фронту.

Прощання із захисником відбудеться у вівторок, 9 липня, о 12:00 на Вічевій площі у Жовкві.

Зазначимо, що Андрій Куценко – майстер спорту міжнародного класу, переможець та призер міжнародних змагань, учасник чемпіонатів Європи та світу, багаторазовий чемпіон України. У продовж десяти років (2006-2016) представляв Львівщину у національній збірній команді з велоспорту на треку.

Випускник Львівського державного університету фізичної культури. Опісля навчання проходив службу за контрактом на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міноборони України.

У травні 2023 року захисник збирав кошти для автівки для своїх побратимів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *