ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті прикордонники затримали втікачів, які планували переплисти Тису

Олег Дерев'янко

|

На Закарпатті за 50 метрів від кордону з Румунією прикордонники затримали чотирьох порушників разом із провідником. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

За даними відомства, двоє жителів Донеччини, ужгородець та львів’янин планували за допомогою жителя села Бедевля незаконно перетнути кордон Тисою.

За послуги закарпатця троє з чоловіків заплатили по вісім тисяч доларів, ще один віддав сім тисяч доларів. Отримавши від «гіда» надувні кола, «вояжери» у його супроводі попрямували до річки, де їх виявив та затримав прикордонний наряд.

У процесі затримання двоє зі зловмисників, проігнорувавши законні вимоги військовослужбовців, спробували втекти. Для їх затримання було залучено службового собаку та здійснено попереджувальні постріли.

Плавців та їх помічника доставили в прикордонний підрозділ для складання протоколів про вчинені ними адміністративні правопорушення.

Про виявлення у діях провідника ознак злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Крім того, оперативники загону проводять заходи з пошуку організатора злочинної схеми переправлення осіб через державний кордон.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *