ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається із шістьма захисниками

Олег Дерев'янко

|

У суботу, 6 липня, Львівщина проводжає в останню путь шістьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Володимир Корчинський

Житель села Турка. Під час повномасштабної війни служив у військовій частині А0998 на посаді номера обслуги у першому мінометному взводі. Загинув воїн 30 червня 2024 року у населеному пункті Степанівка Донецької області. Йому було 36 років.

Василь Качинський

Уродженець села Зарудці. З початком повномасштабного вторгнення долучився до лав 2 окремої Галицької бригади НГУ. Обороняв Україну на Донецькому напрямку. Загинув військовослужбовець 3 липня 2024 року у віці 43 років.

Олег Зарічний

Львівʼянин. Під час повномасштабної війни боронив Україну в складі 42 окремої механізованої бригади. Виконував бойові завдання на Харківському напрямку. Загинув 2 липня 2024 року. Захисникові було 51.

Олег Галянт

Львів’янин. Впродовж 2015-2019 років виконував бойові завдання у зоні проведення АТО. Після початку повномасштабного російського наступу доєднався до складу 5 окремої штурмової бригади. Обороняв країну на Донецькому напрямку. Загинув 1 липня 2024 року. Воїну назавжди 29.

Сергій Харечко

Житель Дрогобича. У лютому 2023 року вступив до лав місцевих сил територіальної оборони. Згодом долучився до 103 окремої бригади ТрО. Захисник загинув 3 липня 2024 року під час виконання бойового завдання. Йому було 48 років.

Іван Дичко

Родом із села Підгать. Під час повномасштабної війни став на захист Батьківщини у лавах Збройних сил. Загинув військовослужбовець 3 липня 2024 року від отриманих поранень на Донеччині. Йому було 42 роки.

Вічна пам’ять усім героям!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *