ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік, який образив ветеринара на протезах, був радником віцепрем’єрки Стефанішиної. Його звільнили

Олег Дерев'янко

|

Відвідувач ветеринарної клініки Вадим Шевеленко, який 3 липня образив лікаря, ветерана Збройних сил України Олексія Притулу, був позаштатним радником віцепрем’єрки Ольги Стефанішиної. Про це повідомляє hromadske.

«Офіс віцепрем‘єрки розуміє суспільне обурення, вважає таку поведінку неприйнятною, такою, що не відповідає нашим цінностям. Ситуація має бути вирішена у правовий спосіб», – зазначили там.

І додали, що Вадим Шевеленко більше не працює позаштатним радником віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

За інформацією ветерана Олега Симороза, Шевеленка, як позаштатного радника Стефанішиної, запрошували на наради та офіційні заходи за участі віцепремʼєрки, також він супроводжував її в поїздках.

Передісторія

У середу, 3 липня, у ветеринарній клініці Одеси чоловік обматюкав лікаря Олексія Притулу, який є ветераном ЗСУ, коли побачив, що той на протезах. Відвідувач хотів, щоб ветеринар підійшов до його собаки.

На відео видно, як він розповідає лікарю про проблему собаки (підозра на лишай). Ветеринар повертається оглянути собаку, і просить повернути собаку хворим боком для огляду.

«А ви не можете встати?», – говорить власник собаки і бачить протез замість ніг у лікаря, – «Пішов ти на х** тоді… П***р б**», – говорить він і йде геть.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Олексій Притула (@oleksa1981)

Згодом у мережі з’явилося відео, як чоловік просить вибачення в лікаря-ветерана. Каже, не бачив, що ветеринар на протезах, і що йому здалося, ніби той «не так з ним розмовляв».

«Я зайшов до вас до кабінету і мені здалося, що ви якось не так зі мною розмовляли. Мені дуже прикро, що так сталося. Але я вам реально відверто кажу, не на камеру», – зазначив чоловік.

Проте Олексій Притула заявив, що не приймає вибачення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *