ОСТАННІ НОВИНИ

В Одесі відвідувач ветеринарної клініки облаяв лікаря-ветерана, який втратив обидві ноги на війні

Маркіян Рой

|

У ветеринарній клініці чоловік обматюкав лікаря Олексія Притулу, який є ветераном Збройних сил України, коли побачив, що той на протезах. Відвідувач хотів, щоб ветеринар підійшов до його собаки. Про це ветеран повідомив в Instagram.

На відео видно, як він розповідає лікарю про проблему собаки (підозра на лишай). Ветеринар повертається оглянути собаку, і просить повернути собаку хворим боком для огляду.

«А ви не можете встати?», – говорить власник собаки і бачить протез замість ніг у лікаря, – «Пішов ти на х** тоді… П***р б**», – говорить він і йде геть.

«Це відбулося сьогодні, під час мого звичайного робочого ранку… [Цим відео] можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи й звичайного життя», — прокоментував ситуацію ветеран у соцмережі.

Олексій Притула зазначив, що це «поки що» одиничний випадок, який із ним стався. Він обурений таким вчинком відвідувача, додавши, що знає його імʼя. Водночас ветеран вважає, що імовірність юридично притягнути до відповідальності чоловіка є вкрай низькою.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Олексій Притула (@oleksa1981)

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *