ОСТАННІ НОВИНИ

У ЦНАПах Львова втричі зросла кількість людей, які оновлюють військово-облікові дані

Маркіян Рой

|

Через збільшення охочих оновити дані, у львівських ЦНАПах можуть виникати затримки на інші послуги. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Повідомляється, що кількість охочих оновити свої дані у Центрах надання адміністративних послуг зросла вдвічі, а інколи і втричі.

«Зранку, ще перед початком робочого дня, вже стоять охочі звернутися в ЦНАП і оновити дані. І, як правило, зранку кількість людей, яка очікує біля великих офісів, вже сягає від 40 до 80. Тому бачимо зростання кількості очікувань на інші послуги, які надають ЦНАПи, і розуміємо чому – тому що через два тижні завершується двомісячний термін, коли військовозобов’язані згідно закону повинні були оновити свої дані. Мусимо пережити цей період і просимо з розумінням поставитися до цього всіх наших відвідувачів, які змушені чекати на інші послуги», – пояснила директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Важливо також те, що час оновлення даних може бути різним: іноді достатньо 15 хвилин, а іноді – доводиться чекати навіть до 2-х годин. Це пов’язано з тим, як працює система та державний реєстр, куди вносять дані. Адже через значне навантаження по всій країні, іноді стаються технічні несправності у роботі системи.

Як оновити дані в ЦНАП

Щоб оновити дані у ЦНАПі потрібно мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код та актуальний номер телефону. Результатом послуги стане витяг про актуалізацію даних в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів, який формується засобами Реєстру та роздруковується адміністратором ЦНАП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *