ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть благодійний забіг для підтримки ветеранів

Олег Дерев'янко

|

У неділю, 14 липня, у Львові проведуть благодійний забіг «Миля рівних можливостей», метою якого є збір коштів для відкритого тренувального майданчика у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

«Нашим пораненим ветеранам потрібно навчатись долати перешкоди, які їх можуть очікувати на вулицях міст (сходи, пандуси тощо), тому ми робимо цей забіг, щоб зібрати кошти для відкритого тренувального майданчика. Ми запрошуємо усіх доєднатись до однієї з двох дистанцій у центрі Львова чи задонатити на цей збір на банку», – йдеться у повідомленні.

Дистанції у Львові проходитимуть центром міста, старт та фініш біля Оперного театру.

Кожен учасник забігу отримає унікальну сталеву медаль-підвіску ЗСУ у вигляді Державного герба України з орнаментом вишиванки.

Є можливість зареєструватись на дві дистанції: 300 метрів та 1,6 кілометра.

Пробіг учасників відбуватиметься за маршрутом: просп. Свободи 28 – просп. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. Словацького – вул. М. Коперника – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи – просп. Свободи, 28.

Під час пробігу буде ситуативне перекриття вулиць на декілька хвилин.

Реєстрація та деталі заходу доступні за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *