ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові адвокату повідомили про підозру у побитті неповнолітнього хлопця

Олег Дерев'янко

|

У Львові повідомили про підозру адвокату, який у травні жорстоко побив неповнолітнього біля одного з готельно-навчальних комплексів міста. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, у травні цього року у Львові підозрюваний грубо порушив громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю.

Зокрема, знаходячись біля одного із готельно-навчальних комплексів міста чоловік почав нецензурно висловлюватись до неповнолітнього, принижуючи його честь та гідність.

Надалі ігноруючи прохання потерпілого та перехожих припинити конфлікт, чоловік вдарив хлопця в лице та пах, від чого той впав на землю.

Проте підозрюваний на цьому не зупинився та наніс ще близько 30 ударів кулаком по тілу потерпілого, а також ударив ногою в обличчя хлопця.

Внаслідок чого неповнолітній отримав легкі тілесні ушкодження.

Адвокату повідомили про підозру за фактом хуліганства (ч. 1 ст. 296 КК України). Санкція статті передбачає покарання – штраф від 1000 до 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційний нагляд на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк.

За даними ZAXID.NET, підозрюваним є 43-річний адвокат Сергій Бучковський. У коментарі ZAXID.NET Бучковський підтвердив, що справді мав конфлікт із неповнолітнім. Він розповів, що того дня їхав у тролейбусі й почув, як молодий хлопець голосно матюкається в салоні, де також їхали діти. За його словами, він зробив йому зауваження і вийшов на зупинці біля ТЦ «Ашан» на вул. Володимира Великого.

«Я йшов у сторону “Ашану”, за 40 метрів він мене наздогнав, схопив за руку. А я ветеран війни, маю посттравматичний стресовий розлад. Я не заперечую того, що сталося, але ця його дія мене спровокувала. Я не пам’ятаю, як розвивалися події. Мабуть перехожі викликали поліцію, я поїхав із ними у відділок, дав свідчення, написав зустрічну заяву про легкі тілесні ушкодження», – розповів Сергій Бучковський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *