ОСТАННІ НОВИНИ

Житель Закарпаття «зашив» у мікроавтобусі двох пасажирів і 20 тис. пачок сигарет

Олег Дерев'янко

|

На Закарпатті прикордонники викрили чоловіка, який хотів нелегально перевезти за кордон одразу двох чоловіків і майже 40 ящиків сигарет. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі.

За даними відомства, 41-річний житель села Дюла обладнав свій мікроавтобус «Мерседес Спринтер» нішею, а під обшивку вантажного відсіку спакував майже 20 тисяч пачок сигарет (39 ящиків).

Далі підшукав двох чоловіків, які мали намір незаконно потрапити за кордон. Одному з них він пообіцяв безперешкодний перетин держрубежу за 10 тис. доларів, а іншому – за 20.

«До того ж розраховував на підсилення успіху темною порою доби, близько першої години ночі вирушив на реалізацію свого “бізнес-проєкту”», – йдеться у повідомленні.

Під час перевірки авто закарпатця о 01:30, військовослужбовці виявили у сховку двох чоловіків – 30-річного черкасця та 23-річного киянина, які зізнались у своїх намірах незаконно покинути територію України.

У процесі подальшої перевірки прикордонники виявили також і сховок з тютюновими виробами без марок акцизного збору.

Своїми діями закарпатець вчинив кримінальні правопорушення, передбачені ст. 332 ККУ (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та 204 ККУ (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Про це повідомили співробітників поліції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *