ОСТАННІ НОВИНИ

Вечірка із дівчатами завершилась вбивством військового в Одесі

Андрій Котенський

|

У ніч з суботи на неділю в одній із квартир багатоповерхівки в Приморському районі Одеси неповнолітня дівчина застрелила військового. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Одеської області.

Повідомлення про загибель 23-річного військовослужбовця надійшло на спецлінію «102» близько другої години від його 24-річного побратима.

«Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що заявник запросив у гості товариша та двох знайомих дівчат віком 17-ти й 20- років. Під час хмільного застілля менша за віком дівчина виявила бажання спробувати розібрати та зібрати автомат, що належить власнику квартири, взяла зброю в руки і відбулися постріли. Кулі поцілили у 23-річного військового. На жаль, від отриманих поранень він загинув на місці», – йдеться у повідомленні.

З місця скоєння злочину слідчі вилучили автомат Калашникова та декілька магазинів з набоями до нього, гільзи, два пістолети та інші речі… Речові докази скерували на експертне дослідження.

За фактом вбивства через необережність розпочали кримінальне провадження. Правоохоронці зʼясовують обставини загибелі військовослужбовця, а також підстави наявності та зберігання автоматичної зброї за місцем мешкання у його товариша.

Тіло загиблого направлено  на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *