ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві уламки ракети впали на багатоповерхівку

Ольга Денисяка

|

Ввечері 30 червня російські війська здійснили чергову ракетну атаку на Київ. Протиповітряна оборона знищила ворожі цілі, але уламки впали на 14-поверховий будинок. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

За попередніми даними Повітряних Сил, противник ймовірно застосував крилаті ракети. Вони перетнули Чернігівщину і прямували на Київ з північно-східного напрямку. Силами і засобами ППО ворожі повітряні цілі були знищені. Тип та кількість ракет у підсумкових звітах оприлюднять Повітряні Сили. 

Зафіксовано падіння уламків в Оболонському районі. Попередньо, був пошкоджений 14-поверховий житловий будинок. За даними, які уточнюються, сталося часткове руйнування певних будівельних конструкції на кількох поверхах та загорання балконів будинку.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що до медиків звернулися пʼятеро потерпілих з гострою реакцією на стрес. Одну літню жінку госпіталізували, іншим надають допомогу на місці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *