ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові тролейбус з пасажирами врізався у стовп: є постраждалі

Олег Дерев'янко

|

У четвер, 27 червня, в районі вулиць Стрийська – Гашека у Львові тролейбус №25 з’їхав з дороги та врізався у стовп, внаслідок чого постраждали шестеро людей, серед них – дитина. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Аварія сталася 27 червня, близько о 18:00 в районі вулиць Стрийська – Гашека у Львові. Тут водій тролейбуса не впорався з керуванням та в’їхав в опору на узбіччі.

Внаслідок ДТП постраждали шестеро людей, серед яких одна дитина.

П’ятирічного хлопчика з рваною раною голови батько самостійно відвіз у лікарню св. Миколая, де йому наклали два шви. Струсу мозку у хлопчика немає, він проходитиме амбулаторне лікування.

Двох дорослих зі струсом головного мозку та черепно-мозковою травмою доставили до лікарні св. Луки. Їх стан медики оцінюють.

Пасажира з переломом носа та пасажирку з забоєм правого плеча та саднами правої гомілки, після огляду та надання медичної допомоги відпустили додому. Вони також проходитимуть амбулаторне лікування.

Обставини та причини ДТП з’ясовує слідчо-оперативна група поліції.

Рух тролейбусів на маршруті №25 після незначної затримки відновили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Lviv.Media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *