ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створили найбільшу солодку копію Конституції України

Олег Дерев'янко

|

У п’ятницю, 28 червня, з нагоди Дня Конституції України у парку «На валах» у Львові створили найбільшу солодку копію книги Основного Закону України. Її виклали з 3400 кексів та печива. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної ради.

За даними відомства, їх розмістили на спеціальній основі у формі обкладинки книги Основного Закону.

«Хочемо встановити рекорд України з виготовлення найбільшої солодкої копії книги Конституції України. Солодке разом з примірником Конституції, який ми виготовили спільно з Львівською обласною радою і Львівською обласною військовою адміністрацією, передамо військовим, які перебувають на лікуванні й реабілітації у Львові», – сказав депутат Львівської обласної ради Тарас Подвірний.

Представниця Книги світових рекордів України Ганна Крисюк офіційно зафіксувала рекорд з викладення найбільшої солодкої Конституції України та вручила організаторам, кондитерській компанія «Biscotti», офіційний диплом.

Рекордні кекси та печиво організатори планують передати військовим, які проходять лікування в комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи» та інших реабілітаційних центрах Львова та області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *