ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська ОВА передасть понад 500 товарів для ЗСУ та ДСНС

Олег Дерев'янко

|

Львівська обласна військова адміністрація передасть Збройним Силам України та ДСНС понад 500 найменувань товарів, серед яких автомобілі, ноутбуки, гаджети та генератори. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

«Майже два роки Львівська ОВА спільно з Львівською митницею та Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції забезпечує передачу майна для потреб функціонування держави в умовах воєнного стану», – йдеться у повідомленні.

У червні на вебсайті Львівської ОВА опублікували та запропонували для передачі понад 1600 найменувань товарів та отримали дев’ять запитів від військових частин та ДСНС з різних регіонів України, зокрема з Львівської, Полтавської, Миколаївської, Закарпатської та Хмельницької областей.

Напередодні, 27 червня, відбулася узгоджувальна нарада за участю військовослужбовців та представників ДСНС.

За результатами було вирішено передати понад 500 найменувань товарів, серед яких:

  • п’ять автомобілів;
  • понад 170 ноутбуків;
  • близько 140 планшетів та смартфонів;
  • понад 300 одиниць інших товарів, таких як генератори, побутова техніка, обладнання та їхні комплектуючі, інструменти тощо.

Усе це буде використовуватися для потреб оборони та національної безпеки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *