ОСТАННІ НОВИНИ

Львів вперше прийме чемпіонат України з легкої атлетики

Маркіян Рой

|

Із 28 по 30 червня у Львові вперше за роки незалежності проведуть Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих і молоді. Разом з цим у Львові проведуть командний Чемпіонат України з багатоборства. На Чемпіонатах спортсмени змагатимуться за ліцензії на участь в Олімпійських Іграх у Парижі. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

У Львові вперше за роки незалежності пройде чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді, а також командний чемпіонат України з багатоборства серед дорослих та молоді. Змагання відбудуться з 28 по 30 червня на стадіоні «СКІФ» Львівського державного університету фізичної культури ім. Івана Боберського.

Участь у змаганнях візьмуть близько тисячі спортсменів з усіх областей України. Серед них – і найтитулованіші легкоатлети Юлія Левченко, Ірина Геращенко, Анна Рижикова, Марʼяна Шостак, Олег Дорощук, Андрій Проценко, Катерина Табашник.

Учасники змагатимуться у бігових та стрибкових дисциплінах, естафетному бігу, видах метань та десятиборстві. Окрім нагород, вони боротимуться й за ліцензії на Олімпійські Ігри у Парижі.

Розклад змагань можна переглянути за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *