ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти активізувалися на Торецькому та Покровському напрямках, – Генштаб

Олег Дерев'янко

|

Протягом 27 червня кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 104. Найбільш запеклі бої точаться на Торецькому та Покровському напрямках, де відбулося майже половина всіх атак противника. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу за 27 червня.

На Харківському напрямку окупанти протягом дня тричі намагалися атакувати українські позиції, бої тривають біля Вовчанська.

На Куп’янському напрямку українські військові від початку доби відбивали 10 штурмових дій окупаційних військ, проте триває бій біля Синьківки. Авіаційного удару зазнали околиці Петропавлівки.

На Краматорському напрямку ворог посилив тиск в районі Часового Яру, зокрема тривають два бої. Загалом за сьогодні ворог атакував тут п’ять разів.

На Торецькому напрямку кількість ворожих штурмів зросла до 25. Українським захисникам вдалося відбити 22 атаки, проте три бої ще тривають. Окупанти завдали авіаудару по Торецьку, скинувши КАБи.

На Покровському напрямку ворог не зменшує темпів наступу, 23 рази атакуючи українські позиції від початку доби. Тривають сім бойових зіткнень.

На Придніпровському напрямку зафіксовано одну нову спробу атаки окупантів, загалом за день їх було сім, шість з яких відбито.

На решті напрямків суттєвих змін не зафіксовано.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *