ОСТАННІ НОВИНИ

Усик відмовився від титулу чемпіона світу IBF

Ольга Денисяка

|

Український боксер Олександр Усик відмовився від титулу абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі, залишивши пояс IBF для поєдинку британців Ентоні Джошуа та Даніеля Дюбуа. Про це він заявив у соцмережах.

Боксер згадав Джошуа та Дюбуа, заявивши, що пояс IBF – це його «подарунок» для них на 21 вересня, коли, ймовірно, має відбутися бій.  

«Усім привіт. Ентоні та Даніель, слухайте, знаю, що пояс IBF важливий для вас…. Назвемо це моїм подарунком на 21 вересня. Слава Богу за все! Слава Україні!», – сказав Усик.

Нагадаємо, володар поясів WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик (21-0-0, 14 KO) переміг чемпіона WBC, британця Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 14 KO) в об’єднавчому поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу.

Боксери пройшли всю дистанцію бою, а судді роздільним рішенням віддали перемогу українцю – 115:112, 113:114, 114:113.

Олександр Усик став найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії (P4P) за версією спортивного журналу The Ring. Після перемоги над Тайсоном Ф’юрі українець піднявся з третього місця цього рейтингу на перше.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *