ОСТАННІ НОВИНИ

У «Резерв+» з'явився статус бронювання від мобілізації, – Міноборони

Олег Дерев'янко

|

У застосунку «Резерв+» тепер відображається актуальний статус бронювання від мобілізації у 340 000 громадян. Про це повідомили заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

У застосунку «Резерв+» тепер доступний актуальний статус бронювання від мобілізації у 340 000 громадян. Раніше інформація про бронювання часто не вносилася до реєстру вчасно через людський фактор та затримки в ТЦК.

Цифрова команда Міністерства оборони цифровізувала паперові бронювання у застосунок.

«Ми цифровізували паперові бронювання. Взяли накази про бронювання у Мінекономіки та занесли 340 000 записів до реєстру “Оберіг”. Щоб актуальна інформація про бронь відображалась в електронних військово-облікових документах наших громадян», – зазначила Черногоренко.

Як оновити документ:

  • необхідно натиснути три крапки справа від документа;
  • вибрати «оновити документ».

Якщо бронювання було лише на папері, статус «Заброньовано» з’явиться у застосунку. У випадку, якщо бронювання ще триває, але в застосунку цього не було – новий термін з’явиться у «Резерв+».

Деякі накази про бронювання не вдалося оцифрувати через відсутність інформації, що ідентифікує конкретну особу.

«Проте ми вже працюємо над чітким та прозорим алгоритмом, щоб усі заброньовані громадяни могли отримати актуальний статус в “Резерв+”», – додала Катерина Черногоренко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *