ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові харків’янин ошукав підприємця на 1,6 млн грн на закупівлі дронів

Олег Дерев'янко

|

У Львові правоохоронці повідомили про підозру 35-річному харків’янину, який обманом заволодів грошима на суму 1,6 мільйона гривень під час закупівлі дронів. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 35-річний харків’янин пообіцяв 40-річному підприємцю придбати дрони для продажу. Однак, отримавши завдаток на суму понад 440 тисяч гривень, товар не придбав і гроші не повернув. Окрім того, зловмисник, буцімто, знайшов клієнта, який мав купити в потерпілого комп’ютерну техніку. Та насправді сам був цим «клієнтом», створивши фейковий акаунт. Таким чином він ще й заволодів товаром на суму понад 1 мільйон 150 тисяч гривень.

Загальна сума, на яку зловмисник ошукав потерпілого, склала майже 1,6 млн гривень.

Слідчі повідомили харків’янину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – до восьми років тюрми.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *