ОСТАННІ НОВИНИ

В аварії на Львівщині постраждав неповнолітній скутерист

Маркіян Рой

|

16-річний скутерист потрапив до лікарні після зіткнення з автомобілем на Самбірщині. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталася 24 червня, близько 01:20, на автодорозі «Смільниця-Хирів-Старий Самбір» у селі Буньковичі Самбірського району.

За даними правоохоронців, відбулося зіткнення автомобіля «Opel Astra», яким керував 20-річний житель Хирова, та скутера «Honda» під керуванням 35-річного мешканця Хирова.

Внаслідок ДТП водій скутера та його пасажир, 16-річний житель Хирова, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *