ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збудують новий комунальний ринок: коли розпочнуть роботи

Маркіян Рой

|

У Львові збудують комунальний ринок на вул. Садовій – Петлюри. Будівництво розпочнуть 25 червня. Роботи профінансує приватний інвестор.  Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

У новозбудоване приміщення ринку перейдуть працювати підприємці ТзОВ «Любінське сяйво», а на звільненому місці, також за приватні кошти, облаштують громадський простір.

Як вказав заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач, попри те, що будуватимуть його за кошти інвестора, ринок залишиться комунальним. Відтак, місто взагалі не вкладатиме у це кошти.

Наразі, окрім селян, на ринку працює 80 підприємців. Вони торгують здебільшого продуктами, проте є і кілька продавців промислових товарів.

«Ми розраховуємо на те, що всі люди, які в нас на сьогодні працюють, а також селяни, будуть розміщені в новому ринку. Розуміємо, що площі будуть менші, буде десь тісніше, але натомість будуть кращі умови, ніж просто неба», – каже Зіновій Сідорський, директор ТзОВ «Любінське сяйво».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *