ОСТАННІ НОВИНИ

Під час пожежі у Львові постраждала жінка

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 24 червня, в одній із львівських квартир виникла пожежа, внаслідок якої 62-річна жінка отримала опіки. Про це Львівському порталу повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Випадок стався 24 червня, близько о 12:46 на вул. Зерова, 11 у Львові. Займання сталося у квартирі на третьому поверсі чотириповерхового житлового будинку.

До приїзду вогнеборців на місце події сусіди винесли з квартири 62-річну жінку та вивели чоловіка.

О 12:59 рятувальники ліквідували займання.

Жінку з опіками другого ступеня важкості госпіталізували до восьмої міської клінічної лікарні. Чоловік, після огляду медиків, від госпіталізації відмовився.

За даними Львівської міськради, жінка отримала опіки 18% поверхні тіла – правої половини тулуба, кисті та нижньої кінцівки, і зараз перебуває у реанімації. Лікарі хірургічно обробили рани і наклали асептичні пов’язки, а згодом проведуть некректомію – операцію з видалення відмерлих тканин, аби уникнути інфікування чи ускладнень.

Рятувальники вкотре наголошують на дотриманні правил пожежної безпеки вдома:

  • не паліть у ліжку;
  • слідкуйте за станом та справністю електромережі;
  • у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими електроприлади;
  • не залишайте малолітніх дітей без нагляду та не дозволяйте їм бавитися сірниками;
  • намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *